Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.01.2021 05:06 - КАРТАТА НА ТРЪМП...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 686 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Картата на Тръмп се играе.

Много по-просто е, отколкото всички осъзнавате.
Някои от вас са го разбрали правилно.

Съгласно раздел 3 от 14-та поправка на Конституцията на Съединените щати, ′′ Никой човек не може да бъде сенатор или представител в Конгреса, или избирател на президент и вицепрезидент, или да заема длъжност, граждански или военни, според Съединените щати, или под каквато и да е държава, която преди това е положила клетва като член Конгресът, или като служител на Съединените щати, или като член на държавния законодателен орган, или като изпълнителен или съдебен служител на която и да е държава, в подкрепа на Конституцията на Съединените щати, участва в въстание или въстание срещу същото, или дадени помощи или утеха на враговете от тях." Изборната измама би била сериозно престъпление при нормални обстоятелства, но при активно състояние на война ще се счита за акт на измяна. Спомни си за Re: Kavanaugh conf. изслушвания.

Какви са изискванията за граждански да бъде съден за измяна? В състояние на война сме от 2001. г.
Пелоси и всички други членове на Конгреса вече НЕ са членове на Конгреса, те са отменили правата и офисите си, като са извършили акт на ТРЕЗОН. Те вече не са законни членове на Конгреса, благодарение на раздел 3 от 14-та поправка.

Сега те се считат за врагове на републиката, които са подпомогнали чужда сила при кражбата на избори. Когато си извършил акт на държавна измяна, губиш правата си като американец. Нямате никакви права. Военното право срещу гражданското право?

Всяко доказателство е допустимо в съда на военен трибунал, така че откраднатият лаптоп на Пелоси, заедно с останалите 11 откраднати лаптопа, може да бъде използван в нейния военен трибунал заедно с всичко останало, което Пелоси е направила, за да заключи нея и останалите завинаги -

Да.
Историята ще покаже, че Доналд Тръмп е опитал всяко законно авеню, за да реши тази криза срещу Конституцията ни.
Ще покаже, че всички други не са успели да се обърнат към този акт на измяна.

Той се опита да разреши това мирно. Единствената му останала възможност е да използва военните, но това ще бъде ЗАКОННО използване на военните, тъй като тези хора са нарушили клетвите си и са извършили ТРЕЗОН и ЗАСТРАХОВКА.

Президент Доналд Дж. Тръмп ЗАКОННО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да действа по този въпрос заради собствената си клетва към Конституцията, да защитава републиката ни от врагове Външни И ДОМЕСТИЧНИ.
Престъпленията по обвинителните им актове ще се четат; СЪДЪРЖАНИЕ, СЕДИЦИЯ и ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО.

Когато целият свят разбере, че са пуснали вирус, за да откраднат изборите, Голямото пробуждане ще започне.

Те са запечатали съдбата си.
Шахмат.
image

image

image

image

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  А ИНФО-ВОЕННА ИНТЕЛ)
ПРОЕКТ ОДИН. АКА КВАНТОВА СТАРЛИНКА ИНТЕРНЕТ, ще излекува умовете ниimageimage imageС повече от 42,000 спътника SACOM, инсталирани в космоса, мрежата Odin starlink използва Earth Meridians и Mediums, за да създаде МРЕЖА от конектори, на космически базирани експоненциални технологии, работещи в Квантовата верига Blockchain Operating системи, с перфектни непрофесиран блокчейн Тех Один ще осигури системна поддръжка и на квантовата финансова система. Възможността за мащабиране на информационни пакети в наносекунди с ПО-МАЛКО необходим съхранение, срещу настоящата технология, е просто НЕВЕРОЯТНА imageimageimageОТВЕДЕНИЕ КЪМ КВАНТОВА СТАРЛИНКА, ОЧАКВАНО В ИНСИНК С ДЕПЛАТФОРМИРАНЕ НА ГОЛЯМАТА ТЕХНА ИНТЕРНЕТ ПОСТ ЕБС ЗАКЛЮЧЕНИЕ imageimageimage Проект Один е и най-елементарното оръжие на USAF-космическото командване досега. - Родове Божии (НЕ Е ОСНОВЕН ИНФО-ВОЕНЕН ИНТЕЛ)

.... Ами ако Кю беше той????????

image

Starlink Internet е правителственият квантов интернет.
Вярвам, че Project Odin е Starlink Internet.
Този глобален интернет ще излекува всичките ни умове и ще подобри психичното ни здраве.
......................................................................................................
https://gab.com/EWillHelpYou/posts/105547363861187884
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Това не е битка за офис контрол. Това не е битка за контрол на корумпирана и умираща система. Това не е битка за деня. Системата пред вас се проваля бързо, няма да издържи дълго. Това е тиха война, която се води много преди някои от вас да се родят, а истинското бойно поле е по-широко, отколкото можете да си представите - Добро срещу лошо. Не дясно срещу ляво. - Те ви поставят един срещу друг непрекъснато и вие ги оставяте. - Казах ти, казах ти. Отново и отново. Защо не ме послуша? Искат ви като стада овце. - Казах ви: ′′ Тръмп, е стръв ". Изявление, което все още е вярно. Разбрахте ли защо и с каква цел? - Кой е истинският враг? Как да ги унищожим? Кю и аз също ти казахме това. Публичното пробуждане е най-големият им страх. ЗАЩО ЛИ - Това е експоненциална игра. Където константата на растежа се умножава по подпорната база. Гледате моментни политически врагове, повечето от тях близо до смъртта. Но това е битка за бъдещето. Това е битка срещу повтаряща се система, създадена да ви пороби и да ви спре да осъзнавате истината. - Това е важно да се разбере, защото начинът, по който възприемате борбата, в която сте, определя пътя, по който ще поемете, за да постигнете решение. - Кажете ми, след като разбиете враговете си, как спирате издигането на нови хора? И след като Тръмп излезе от офиса един ден; Какво ще правиш? Не можеш да се надяваш да задържиш властта завинаги, това не е нито мъдро, нито възможно. Ако забавите, ясно ще видите път напред. Не сте били предадени, освен тези, които са използвали доверието ви, за да пълнят джобовете си. Нито тези от нас, които се борят свободно за вас, са напуснали терена. Не можем и не искаме да положим мечовете си. От теб зависи да решиш дали да устоиш на деня и да се издигнеш отново, за да се включиш в битката. Никой не може да насилва стъпките ви там, но не забравяйте какво е заложено. Спомнете си всички знания, които сте придобили през последните няколко години. И не забравяйте какво всички ние жертваме всеки ден, за да помогнем да носи светлина. Има такива от нас, които са си разменили всичко, за да бъдете свободни, информирани и накрая победители. Пламенната ми надежда е да започне да учи начините, по които ще ги заобиколим и активно ще ги преодолеем. Защото печелим, въпреки външния вид на момента. Принудихме ги да влязат в позиция, в която трябва да реагират драматично на всеки елемент на несъгласие; и така демонстрираха истинските си цели. Това може да изглежда малко за теб, но това е кулминационното усилие на години работа, за да покажеш врага на линията. И хората ги виждат. Хора от всички страни, произведени в цялата земя. И ето как се случва пробуждането. Ден за ден, за дълъг период от време. Вече не могат да се разхождат по улицата безопасно. Никой от тях. Дръжте се здраво за всичко, което е добро и продължавайте да вървите заедно. Пак ще видите как стават чудеса. И И ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В САЩ  НА 20 ЯНУАРИ И СЛЕД ТОВА

Да бъде честно, не мисля, че някой знае какво предстои след това със 100% сигурност, защото това е буквално НАПРАВИ или УМРИ за Лошите актьри от дълбинната държава в заключителния етап на революционната пиеса. Казайки това, очаквам да видя много „самоубийства“ без разследвания през следващите седмици и месеци.

Казвам това, защото поддържам ежедневна връзка с ЦРУ, ФСБ, Агенцията за отбранително разузнаване, МИ6, източниците на П3-масонството и т.н. и те не знаят какво ще се случи със 100% сигурност. Възможно е това да е Заключителният Акт за лошите актьори на дълбинната държава, които са безмилостни и зли извън въображение.

Като бяла шапка, ние сме инструктирани да НЕ разкриваме чувствителна информация в светлината на общественото внимание твърде рано. Избрани сме за преговарящи и публични лица, защото не се страхуваме да умрем заради справедливата кауза да донесем истината в света по какъвто и да е възможен начин.

Моля, разберете, че е необходимо да се осигури оперативна сигурност в тези последни етапи, когато всяко изтичане може да алармира международните блатни престъпници от дълбоката държава за отровата, която ги очаква с мащабната ужилваща операция, която от години е планирана. ОБД има текущ оперативен обмен с източниците на Белите шапки на Пентагона, за да осигури сигурност и в Азия.

Позволете ми да рисувам около линиите. Представете си рибен резервоар с голяма стара златна рибка, докато Пиранхата поглежда към обяда си. Красивата стара златна рибка се превърна в бавен плувец и сега Пиранхата може да види кой е нараснал до най-големия и зъл в резервоара. Тя се опитва да плува на безопасно място, след като осъзнае, че предстои да й бъде отхапана главата. Но изведнъж тя вижда стъклените стени на резервоара си, които не е забелязвала преди. Пулсът й започва да се ускорява, когато осъзнава, че е попаднала в капан. Тя се хвърля с 48-часово импийчмънт и 24-часово искане по член 25 в обречена самоинкриминация на историческа зла вина.

Сега блатните създания на дълбинната държава осъзнават, че Тръмп не търси преизбиране само, той завършва работата на JFK (Кенеди – старши), който е нож в гърба от Буш-старши и европейските банкери, когато се опита да сложи край на ЦРУ и на базата на Fiat-Debt-Based-Currency ”Фиатна Валута базирана на дълг” Insta-Magic-Credit System (Магическа непосрествена система на кредит). Нека го наречем накратко FDBC-IMCS.

Може би Тръмп е просто разочарован патриотичен бизнесмен, който беше вербуван да стане президент и да завърши триъгълника на конституционната власт на Белите шапки, необходим, за да победи тъмния враг на човечеството и да внесе нова ера на пробуждане и свобода от финансовото робство.

Хващането на корумпираните СМИ и блатни същества в социалните медии, които преминават границата, с измислици, необходими за демонизиране на Тръмп и Патриотите, беше кулминацията на крайно ужилващата операция и сега мрежата се затяга, тъй като цените на акциите за Туитър и Фейсбук рязко падат. Големите мрежи за излъчване също са на ред за цялостно почистване на дома.

Това е последната позиция на дълбоката държава и сега те осъзнават, че са загубили политическата игра на шах и Тръмп умело си връща контрола над Конституционната република и унищожава централната банкова система, която в крайна сметка ще падне като домино по целия свят.

Всичките половин дузина държави, включително Канада, участващи в изборните измами, се идентифицират със специални операции за „спиране на тока и полицейски час“.

Когато всичко е казано и направено, като горд канадец, който е пътувал и е живял в цялата област, аз все още си представям обединена Америка от Север до Юг в едно сухоземно братско сестринство на сътрудничество чрез размяна на стоки и услуги от взаимна изгода.

Но все пак заключителният акт на революционната пиеса има време да покаже килера на Пелоси, отворен с разследването, обявено на 6 януари за нейния баща, инициирано от JFK. Започва да изглежда, че Тръмп ще последва това, което JFK се опита да направи, и ще завърши работата.

Един сценарий би могъл да разкрие международно координираната измама с изборите на Байдън преди 20 януари, което според Изпълнителната заповед (ИЗ) от 2018 г. ще направи изборите невалидни и ще въведе временно военно правителство. Това патриотично военно правителство, действащо в съответствие със законите и правилата на Конституцията, най-накрая ще има шанса да разгледа цялата „несъществуваща“ изборна измама според СМИ. По време на междинен период военните трибунали ще разкрият десни и леви блатни престъпници от дълбоката държава, и се появява нова политическа партия – Велика Америка.

На 1 март приключва разследването на изборните измами през 2020 г. и се удостоверяват действителните резултати. На 4 март Тръмп е заклет за първи президент на Републиката на Съединените американски щати. Наистина е жалко, но поради китайския вирус, американската корпорация и старата банка на Федералния резерв обявяват фалит и всички дългове умират с тях.

В един сценарий от квантовия компютър Тръмп избира Кенеди Младши като вицепрезидент след като Пенс си отива тихо в нощта и избягва обвиненията за убийство на деца. Новата партия Велика Америка печели, когато Тръмп става първият президент на Съединените щати на 4 март. Джон младши е избран за 8 години след Тръмп, за да завърши трансформацията на днешните САЩ, която отеква в глобалната икономика, въвеждайки нова епоха на всеобщо пробуждане и хармония с околната среда, накрая позволяваща колониалната експанзия във Вселената.

Друг сценарий може да включва 70% прочистване на дълбоко-държавните дейци в Сената и Камарата, улеснявайки изборите за Сенат на 3 ноември 2021 г. и Камарата на парламента с хартиени бюлетини. Шокиращите разкрития на американския политически и глобален престъпен синдикат на Кабала пораждат световен феномен на пробуждането. Това е резултат от седмици на доказателства идващи от военен трибунал, показани по целия свят чрез Системата за аварийно предупреждение и всички национализирани медии, признати за виновни в изборите от името на чужда сила на федерални избори, в нарушение на ИЗ 2018.

Вече е публично известно, че данните за лаптопа на Пелоси са получени по време на инсценираното събитие на 6 януари. И подозирам, че неслучайно Тръмп забави речта си с един час, за да се увери, че ще бъде различимо, че неговите привърженици все още слушат на митинга, в същото време Антифа влезе с полицейския ескорт на Вашингтон, уловени на видео антагонисти, облечени като привърженици на Тръмп с конфедеративни знамена съгласно заповядания сценарий, щурмуват Капитолия. Кредит на Сорос-младши, който има бюджет за добри сценаристи на операциите по въстанията.

Операцията „Тръмп Стинг“ (Стършел) е в заключителния си етап на историческа трансформация в следващата еволюция на планетата с финансова система, която не натоварва работника с излишни лихви върху фиатната парична маса, създадена като кредит за пари на сметката на виртуалния световен дълг, който трябва да се плати със сложна лихва в реално време като „пари за обмен“. Тези, които не са запознати със силата на сложните лихви като финансов инструмент, моля, потърсете ги в Google на свой собствен риск.

След като казахме, че въз основа на всичко, което чувам, имаме работа с група, която е над нивото на видимите правителства. Седалището на тази група е в Швейцария. Те планираха тази текуща кампания КОВИД 19 поне през 2012 г. Искат да намалят населението на света с 90% и да заробят останалите.

Проблемът е, че те имат контрол над повечето видими лидери на Земята чрез комбинация от подкупи, измиване на мозъци и изнудвания. Това означава, че трябва да отстраним държавните глави за повечето страни от Г7, за да се справим с това. Разбирам, че този процес е в ход, но проблемът е, че толкова много хора са били принудени да изпълняват заповеди, че трябва да оставим текущата система да се срине още повече преди да е възможно да я рестартираме.

Джо Байдън никога не е бил виждан публично по време на цялата така наречена предизборна кампания, така че е съмнително той дори вече да съществува. Разбирам, че Рокфелерови, Ротшилдови и др. са сключили сделка с Китай, за да изберат „Байдън“ и след това да го отстранят след кратък интервал и да поставят Камала Харис на власт. Те трябваше да направят това или да гледат как американската им корпорация фалира.

Във всеки случай битката бушува. Има много неща, за които не мога да говоря, но имаме конкретна разузнавателна информация, която може да сложи край на ковидната кампания.

За да обобщим, през следващите месеци на Запад ще настъпи хаос и системите ще се сринат и едва тогава ще се появи нещо по-добро.

БФ

П.С. Тъй като „Нищо не може да спре бурята“, бих искал да отбележа, че този меморандум, подписан от обединените командири, изглежда не е датиран, което го прави технически непълен на някакъв междинен етап и може да стане известен като „Картата на Тръмп“ за потомците, когато бурята удари. Накарайте врага си да мисли, че сте най-слаб, когато сте най-силен. 






Гласувай:
7



1. mileidi46 - ДНЕС 18 .1.2021 -ТРЪМП ИЗДАДЕ НОВА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ЗАПОВЕД!!!
18.01.2021 23:57
https://www.whitehouse/presidential-actions/executive-order-protecting-law-enforcement-officers-judges-prosecutors-families/?fbclid=IwAR1x5VOAoOFcNfL19RTF2YSxo1pf67DCM-edOB9P4a6LpNsUEHmVv1ogTLw
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318230
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031