Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.01.2021 01:12 - ВРЕМЕВАТА ЛИНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 885 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 19.01.2021 01:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ТАЗИ СЕДМИЦА,ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНА ВРЕМЕВАТА   ЛИНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА...

През следващата седмица една от няколкото времеви линии ще определи бъдещето на човечеството. Едната е измамното инсталиране на Джо Байдън като президент, последвано от предаването на САЩ на комунистическия Китай. Втората е преизбирането на Доналд Тръмп за президент на фалиралата американска корпорация, което може да се случи след едно временно военно правителство, публично разгледано разследване на изборните измами и в крайна сметка това, което Тръмп определи като „плавен преход“ към новата република. Това може да включва ескалираща търговска и кибервойна с Китай в ущърб на планетата Земя.

Третата е да не се избере нито едно от изброените, последвано от междуцарство (интер-регнум), което да замени корумпираната и фалиралата американска корпорация с нещо, което всъщност представлява стремежите на американския народ и на човечеството като цяло. Този трети вариант би означавал, че човечеството ще бъде свободно да решава собственото си бъдеще, вместо да бъде преследвано от страха от една произведена криза или от следващата.


Бъдещето на Съединените щати ще бъде в ръцете на над 20 000 военнослужещи от Националната гвардия, които са разположени във Вашингтон, за да наблюдават встъпването в длъжност на следващия президент на американската корпорация. Това, което тези войски трябва да се запитат, е защо те пазят т.нар. демократично избрано от хората правителство.

Вместо да се изправят в защита на корумпираното правителство от гнева на хората, за които се предполага, че представляват, те трябва да осъзнаят, че вместо това те са вече заобиколили престъпниците. Те трябва да съберат актьорите от дълбоката държава вътре в града (Вашингтон), които съзнателно са участвали в удостоверяването на измамни избори и са извършили предателство.

Това означава, че американският народ трябва да работи по телефоните, да се обажда на приятели и приятелите на приятели, да се свързва с хората, разположени във Вашингтон, и да им напомня, че са се заклели да защитават конституцията на Република Съединените американски щати срещу ВСИЧКИ врагове: ЧУЖДЕСТРАННИ И ДОМАШНИ. На 20 януари ще ги имате заобиколени. Заобиколете ги още, докато можете.

Войските, разположени в Окръг Колумбия, може би са с измити мозъци, за да повярват, че защитават законно избрания Джо Байдън срещу фанатиците на „бялото превъзходство“ Тръмп. Ето защо тези войски трябва да си зададат въпроса защо не е трябвало да защитават Барак Обама от същите тези „бели върховисти“, когато той бе избран. Причината е, че когато Обама беше избран, те вярваха, че това е от мнозинството от американския народ (плюс софтуера за машините за гласуване на Dominion). Не така стоят нещата с Китаеца Джо, където посред нощ са били необходими допълнителни фалшиви подхвърляния на бюлетини.

Другото нещо, което войските трябва да разберат, е, че ги лъжат за това защо президентската инаугурация трябва да се проведе при затворени врати като „виртуална инаугурация“, поради пандемията „ковид-19“. Американските военни получиха решителни доказателства, че цялата произведена криза е резултат от дълго планирана, сложна измама. Освен това има възможност те да са наясно, че предстои да се извърши преход от американската корпорация до завръщане към републиката.

По-долу е сканиран патент за тест „ковид-19“, регистриран от Ричард А. Ротшилд през 2016 г., три години преди избухването на така наречената пандемия. Погледнете третия ред отдолу: „Последна актуализация 22.06.2016.“ Патент на тест за ковид

Направихме хартиено копие на тази регистрация на патент, защото сме сигурни, че след като това бъде изложено, те ще проникнат в базата данни и ще се опитат да променят датите. [1]

МИ6 изпрати следното съобщение до западното съюзно военно командване:

„Спешната ситуация в областта на общественото здраве е или фалшива, или прикритие за нещо много по-лошо, което се очертава, след като се установи единственият факт, че през 2016 г. патентът е подаден в Холандия за PCR-тест … [следователно] настояваме международните въоръжени сили и ведомствата на военните разузнавания …

да проведат контраразузнавателна операция и да се навлезе надълбоко.“

Още много документи са изнесени от сигнализиращи хора, като ясно показват, че тази „пандемична“ кампания е планирана много предварително, за да принуди населението да се инжектира с ДНК променящи ваксини, съдържащи микрочипове. Не забравяйте, че ковид-19 означава „Сертификат за идентификация на ваксинация от 2019“.

Сега това е на открито с „лидери“-роби в ЕС и другаде, които настояват за ваксинационни паспорти. [2]  [3]  [4]

Не забравяйте, че и Байдън, и Тръмп настояват за ваксини срещу несъществуващ вирус. Ако гангстерите от Рокфелер, използвайки Байдън като фронтмен, поемат властта, те вече обявиха, че ще разположат Националната гвардия за прилагане на ваксинациите. [5]

В реч миналата седмица Тръмп нарече измамодемията „ужасен, ужасен невидим враг“. Всъщност обаче врагът е видим сега.

В Япония, например, всички така наречени положителни резултати от теста на ковид идват от шарлатански „PCR“-тестове, направени от компании, собственост на хедж фонда Kohlberg Kravis Roberts. На японската военна полиция й бяха ръчно предоставени доказателства, че KKR-Япония е отговорен за всички фалшиви резултати на ковид и компанията се занимава с търговия с вътрешна информация, въз основа на предварително познаване на цялата тази пландемична психоза.

МОСАД и ФСБ казват, че така наречените „световни лидери“ са подкупени с ексклузивни договори за продажба на маски, ваксини и т.н., в замяна на това, че се примиряват с фалшивата пандемия. МИ6 казва, че МВФ, Световната банка и BIS финансират цялата операция.

Бъдете сигурни, че Белите шапки не стоят със скръстени ръце. Повечето от нашите читатели вероятно са виждали следната новина, разпръсната из глобалните медии за смъртта на Бенджамин де Ротшилд. Например новините на ABС я съобщават по следния начин:

НЮ ЙОРК – Бенджамин де Ротшилд, който ръководеше банковата империя, създадена от баща му през 1953 г., почина. Той беше на 57 години.

Групата на Едмонд де Ротшилд, компанията, на която той беше председател, заяви, че де Ротшилд е починал от инфаркт в петък следобед в дома си в Прегни, Швейцария.

Според източници на Мосад обаче той е фалшифицирал смъртта си, тъй като специалните сили почти са се добрали до него, като един от ключовите престъпници зад продължаващата „пандемия“ и свързания с нея медицински тоталитаризъм.

Мосад казва, че в момента де Ротшилд се крие на следното място в Ушуая, Южна Патагония, Аржентина: [6]

Няма никъде нито на тази планета, нито извън нея, където тези хора да могат да се скрият, след като техните престъпления срещу човечеството бъдат напълно известни. Те са системно ловувани от специалните части на Белите шапки.

Азиатските тайни общества също са по следите на случая, след като осъзнават, че много висши служители на Китайската комунистическа партия също са корумпирани слуги на Ротшилд, които предават и убиват собствения си народ с цел печалба и лична власт в името на тази фалшива пандемия.

Например служители в Тиендзин, Китай потвърдиха, че PCR-тестът, използван за оправдаване на съществуването на този вирус, е фалшив, след като сладолед е дал положително за „ковид-19“. Разбира се, корумпираните медии се опитват да превърнат това в своето разпалване на страха. [7]

Причината, поради която плодовете, козите, кока колата, бензинът, сладоледът и др., са положителни, е, че използваният тест за верижна реакция на полимераза е научна глупост. По същество това е същото като да направите копие на копие на копие над милиард пъти, което води до случайни положителни резултати, независимо какво тествате.

Причината, поради която Ротшилд е фалшифицирал смъртта си, е, че критична маса в рамките на военната разузнавателна общност по света се събужда за огромното престъпление, което той и неговите колеги хазарски мафиоти извършиха.

Хората като цяло също се събуждат с масови демонстрации срещу блокировките, избухнали в множество държави-роби на Ротшилд. [8]  [9]  [10]

Добре, стига за измамодемията. Нека не позволяваме това да отвлича вниманието ни от други неща, случващи се на планетата.

Например, забелязахме организирано събитие в пресата, където холандският премиер Марк Руте и целият му кабинет подадоха оставки заради „скандал за хуманно отношение към децата“. [11]

Преди това от източници от Пентагона са ни казвали, че Руте и холандското кралско семейство са били убити преди време, защото са измъчвали и убивали деца. Ако все още не мислите, че са убити деца, моля, прочетете този доклад за официално ирландско правителствено разследване на смъртта на 9 000 деца. [12]

Във всеки случай, в тази епоха на дезинформация, не можем да бъдем сигурни дали подалият оставка „Руте“, който напусна парламента на велосипед пред медийните камери, беше истинският или телесен двойник. Оставката на правителство, дълбоко замесено в инцидента с масови убийства от полета 370/17 на Malaysia Air, определено е добра новина.

Също така отбелязваме, че италианският хазарски агент на Кабала, бившият премиер Матео Ренци и неговата партия напуснаха управляващата коалиция в Италия. Ренци беше дълбоко замесен в кражбата на избори в САЩ от името на фракцията на Байдън, твърдят източници от Пентагона. (Вижте в тази изключително корумпирана мафиотска държава какво става – достатъчни са няколко журналистически разкрития и правителството си отива, без да се консултира с бат’ Бойко или с Румен)

Източници на МИ6 казват, че германската премиерка Ангела Хитлер Меркел ще напусне през април, а не през октомври, както беше обявено по-рано. Отстраняването й ще отбележи официалния край на четвъртия германски райх, започнал с фашисткия преврат на 11 септември 2001 г. в САЩ.

Също така отбелязваме, че в Католическата църква все още се развихря тайна война. През изминалата седмица девет католически епископа бяха убити или „умряха от ковид-19“. Не сме сигурни дали са били убити, защото са сатанисти, или са били умълчани, защото са искали да кажат на света, че папа Франциск е убит. П3-масоните не се свързаха с нас за отговор, преди този доклад да бъде публикуван. [13]

Непотвърдени испански новинарски доклади също казват, че т.нар. избран президент на САЩ Джо Байдън е починал от инфаркт преди шест дни. Разбира се, нашите източници във Вашингтон казват, че той е починал още по-рано, но това може да е знак, че цялата психозна операция на Байдън се разнищва. Ще държим нашите читатели в течение със специални актуализации, както се изисква по тази и други теми, свързани с „инагурацията“ на 20 януари. [14]

Другата новина, която искаме да засегнем тази седмица, са космическите сили на САЩ. Миналата седмица директорът на Националното разузнаване публикува следното съобщение за пресата: [15]

То гласи отчасти:

Днес директорът на Националното разузнаване Джон Ратклиф приветства космическите сили на САЩ (USSF) като 18-ият член на разузнавателната общност на САЩ (РО).

По време на следобедната церемония Ратклиф и началникът на космическите операции генерал Джон У. „Джей“ Реймънд обявиха определянето на разузнавателния елемент на Космическите сили на САЩ за член на РО.

Това, което прави това интересно, е, че именно Реймънд каза на японския премиер Шиндзо Абе или да подаде оставка, или Токио ще бъде заличен. Това съобщение може да е прелюдия към дългоочакваното, но все още недоказаното разкриване на много обсъжданата Тайна Космическа Програма. Би било чудесно, ако Космическите сили дойдат да спасят човечеството и довършат сатанинските кабали веднъж завинаги. Както обикновено обаче, нашият съвет за НЛО и свързаните с космоса неща е да вярвате, когато го видите.

Отново има много неща, които не можем да докладваме от съображения за оперативна сигурност, но авторът е по-уверен от всякога, че добрите момчета печелят.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

https://www.facebook.com/ETHERRNOOM/videos/2535922216704288

https://www.facebook.com/100727188142457/videos/982442415498001/

https://www.facebook.com/KellysFosterAngels/videos/3978578718842290
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  https://bgprevedi.com/the-world-will-choose-its-future/



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - https://www.facebook.com/angie.lowerison/videos/10157410150636227
19.01.2021 01:34
ЗАПОМНЕТЕ ТОЗИ ГЛАС....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8322454
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031